Over Willeke Mojet

Willeke Mojet

Willeke Mojet (1963) studeerde klassiek piano in Den Haag aan het Koninklijk Conservatorium bij Gérard van Blerk en Jan van der Meer. Na haar afstuderen volgde zij masterclasses kamermuziek bij Hatto Beyerle (Festival Pablo Casals, Prades). Sinds haar studiejaren geeft zij met veel plezier pianolessen aan jong en oud.
Willeke was pianiste van het blazersensemble Marsyas uit Leiden, toen dat onder leiding stond van klarinettist en dirigent Hans Stoop. Zij heeft opgetreden met de cellisten Valentina Nezhinsky en Ruud Meester en bovendien als begeleidster van diverse zangers.

Willeke Mojet is een zeer ervaren docente, gecertificeerd door de European Piano Teachers Association (EPTA). Zij geeft  al meer dan 35 jaar les, zowel aan beginners als aan gevorderden. De leeftijd van haar leerlingen varieert van 4 tot 75 jaar. Er wordt veel aandacht besteed aan alle aspecten van het pianospel.  Willeke houdt haar kennis en kunde op het gebied van zowel het pianospel zelf als van het individueel lesgeven actief op peil. Zo bezoekt zij onder andere regelmatig bijeenkomsten van de EPTA. Bovendien treedt zij regelmatig op als graadexamendocent en jurylid bij EPTA.